Працівників культури та майстрів народного мистецтва вітали з професійним святом

  • 1483

Фото без опису

Сьогодні, 5 листопада, в Олександрійському районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. На святковий захід з’їхалися представники установ та закладів культури, майстри народної творчості з різних куточків нашої громади.

Діячів культури привітали Приютівський селищний голова Андрій Коломійцев, секретар селищної ради Вікторія Лисенко та заступник селищного голови Тетяна Панета. У своїх виступах вони згадали, що цього року до Культури громади доєдналися бібліотекарі, фахівці музичної справи «Мистецької школи», заклади культури сіл Косівка, Новоселівка та Недогарки.

Завдяки їх спільному творчому неспокою, культура рясно вродила вагомими здобутками, такими як відзначення Дня громади, встановлення рекорду одночасного виконання Гімну України до Дня Незалежності, участь творчої делегації на міжнародній виставці «АгроЕкспо», святкові концерти до професійних свят, народно-обрядові свята і заходи та багато іншого.

Тож за плідну працю багатьом працівникам культурної сфери Приютівської територіальної громади вручили подяки та подарунки в різних номінаціях.

Святкового та гарного настрою учасникам урочистостей додавали музичні композиції та хореографічні виступи від талановитих виконавців Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв.