Учні закладів загальної середньої освіти Приютівської громади брали участь у Всеукраїнських олімпіадах з базових предметів

  • 548

Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових предметів − це різновид інтелектуальних змагань на освітньому просторі України, покликаний заохотити учнівську молодь до вивчення окремих предметів, виховати наполегливість, поглибити інтерес до навчання, розвинути вміння долати труднощі, виробити навички роботи з довідковою та науково-популярною літературою.

Розпочався ІІ етап олімпіадою з історії (06 листопада) та української мови та літератури (07 листопада), які проходили дистанційно і закінчиться 19 грудня олімпіадою з математики.

У ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з історії брали участь 18 учнів з 10 закладів загальної середньої освіти Приютівської селищної ради.

Хотілося б відзначити:

  • ІІІ місце: Бузинник Злата, Приходько Дарія та Яременко Олександр (Цукрозаводський ЗЗСО І-ІІІ ст.-ЗПО), Мармаза Крістіна (Бутівський ЗЗСО І-ІІ ст.-ЗДО);
  • ІІ місце: Андрєєв Дмитро (Лікарівський ЗЗСО І-ІІ ст.-ЗДО) та Хе Марина (Протопопівський ЗЗСО І-ІІІ ст.);
  • показала кращий результат та зайняла І місце учениця Косівського ЗЗСО І-ІІІ ст.-ЗДО Руденко Дарина.

У ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури брали участь 17 учнів з 8 закладів загальної середньої освіти Приютівської селищної ради. Маємо такі результати:

  • ІІІ місце: Скрипка Ніна, Яременко Олександр (Цукрозаводський ЗЗСО ІІІІ ст.-ЗПО), Руденко Данило (Протопопівський ЗЗСО І-ІІІ ст.) та Мармаза Крістіна (Бутівський ЗЗСО І-ІІ ст.-ЗДО);
  • ІІ місце: Терещенко Ілля (Лікарівський ЗЗСО ІІІ ст.-ЗДО), Гирич Юліана (Цукрозаводський ЗЗСО І-ІІІ ст-ЗПО), Тацька Катерина, Бабій Анастасія (Користівський ліцей);
  • найкращі результати показали та зайняли І місце Ширшина Валентина (Користівський ліцей) та Руденко Дарина (Косівський ЗЗСО ІІІІ ст.-ЗПО).

Попереду на учасників олімпіад чекає серйозна робота над вирішенням завдань. У кожного з них є можливість заявити про себе – довести, що саме вони заслуговують на призове місце. Нехай віра у себе, у свої здібності не полишає учнів на шляху до перемоги! Бажаємо дітям оптимізму та віри у власні знання. Хто ж стане сильнішим – визначить журі.