Матеріальна допомога, звіт про виконання бюджету та проведення культурних заходів: що розглядали на черговому засіданні виконкому

  • 486

На черговому засіданні виконавчого комітету Приютівської селищної ради, що відбулося 10 листопада, першочергово було розглянуто заяви від мешканців, які потребують допомоги на лікування та особам, що є учасниками бойових дій. За результатами розгляду шести заявникам надали допомоги на загальну суму 12,50 тис. грн.

Наступним питанням члени виконкому затвердили звіт про виконання бюджету Приютівської селищної ради за третій квартал поточного року, представлений місцевим фінансовим органом: по доходах в сумі 129 061 552,63 грн, по видаткам у сумі – 113 475 794,39 грн.

Згідно Програми сприяння розвитку громадянського суспільства, відзначення державних та інших свят, пам’ятних дат і подій – впродовж 3-4 грудня вирішено провести урочистості до Дня визволення населених пунктів від нацистських окупантів, а 1-3 грудня – заходів до Міжнародного дня людей з інвалідністю. Затверджено й організаційні комітети, плани проведення культурно-просвітницьких заходів та кошториси витрат.

У ході засідання також розглянуто питання, що були подані на розгляд Службою у справах дітей стосовно внесення уточнень до актових записів про народження малолітніх дітей, про відібрання дітей від батька у зв’язку із загрозою життя та здоров’я малолітньої дитини, надання дозволу на укладення договорів дарування, купівлі-продажу житлових приміщень тощо.

З метою проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території сіл Войнівка, Косівка, Костянтинівка, Занфірівка, Бутівське, Протопопівка Березівка й Приютівка – затверджено Положення про порядок проведення конкурсу на надання таких послуг, склад конкурсної комісії та відповідну документацію.