Член виконавчого комітету Приютівської селищної ради отримав звання заслуженного працівника сільського господарства України

  • 900

Почесне звання «Заслужений працівник сільського господарства України» отримав досвідчений аграрій з Войнівки Олександр Ткаченко – член виконавчого комітету Приютівської селищної ради.

Фото без опису

Нагородження відбулося під час урочистостей в обласній філармонії з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства. Почесну відзнаку досвідченому аграрію і управлінцю вручили голова облдержадміністрації Марія Чорна спільно з головою облради Сергієм Шульгою.

«Шановні наші хлібороби, для нашого краю День працівників сільського господарства – це найголовніше свято. Я з гордістю не втомлююся повторювати, що Кіровоградщина – аграрне серце України! Це дійсно так. Ми маємо найкращі чорноземи, ми щоденно їх окроплюємо нашою працею, бережемо їх для нашого майбутнього – дітей, онуків, тих, хто буде продовжувати ваші славні традиції. Я хочу подякувати вам за невтомну працю, за підтримку соціальної сфери. Вам за це дякує кожна громада. Зі святом вас. Я бажаю, щоб ваші ниви щедро родили, щоб в нашій країні панував мир, а на полях щедро рясніли колоски. Миру, здоров’я, врожаю і радості кожній вашій родині!» – привітала працівників сільськогосподарської галузі Марія Чорна.

Олександр Миколайович все життя присвітив аграрній сфері. Наразі він обіймає посаду начальника відділу агропромислового розвитку та екології Олександрійської районної державної адміністрації.