У громаді відзначили День працівників сільського господарства

  • 564

Фото без опису

З давніх-давен восени, коли землю вкриває опале жовте листя, коли зібрано всі врожай, а комори та стодоли заповнені збіжжям, в Україні відзначається cвято працівників сільського господарства. І цей рік для Приютівської громади не став винятком.

Так, 19 та 20 листопада у КУ «Центрі культури  і дозвілля» і його структурних підрозділах, - сільських будинках культури, - пройшли урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства.

Відкриті святкові концерти відбулися зокрема у Протопопівці, Березівці, Косівці та Новоселівці. А онлайн-заходи пройшли у Лікарівці і Костянтинівці. На них, що важливо, побували й почесні гості – Приютівський селищний голова Андрій Коломійцев та його заступник Тетяна Панета.  

Треба сказати, що базовий захід для трударів землі відбувся у Косівському СБК. Він пройшов під гаслом «Слава нашим хлібором», і був особливий концертною програмою. Що важливо, проходив він під патронатом Андрія Коломійцева та ТОВ «Колос». Почався з урочистої частини, а продовжився виступами студентів й викладачів Олександрійського фахового коледжу культури та мистецтв. Також на цьому святі відбулася благодійна лотерея на розіграш цінних подарунків від ТОВ «Колос» – зібрані кошти будуть передані дітям з особливими потребами із Косівки.

Загалом же, більшість святкових заходів пройшла в урочистій і піднесеній атмосфері, з відзначенням кращих працівників. На гостей також чекали різноманітні художні номери – хореографічні та вокальні. А у концертах брали участь не лише місцеві вокальні колективи, а й олександрійські.

Всі почесні учасники святкувань вітали працівників галузі та ветеранів, відзначаючи їх, як годувальників нації. Дякували їм також за нелегкий труд та значні здобутки у виробництві. Тож з чудовим і піднесеним настроєм всі учасники концертів розходилися по домівках.