Підбито підсумки конкурсу до Дня Гідності і Свободи

  • 1221

Фото без опису

З 10 по 19 листопада Приютівська селищна рада та КУ «Центр культури і дозвілля» проводили тематичний конкурс до Дня Гідності і Свободи. А днями підбили його підсумки, - каже керівник установи - Дарія Ратушняк. - Так, переможцями у патріотичному конкурсі стало троє учасників: хореографічний колектив «Фурор»  Косівського будинку культури на чолі з Оленою Вакуленко (133 вподобайки), вокалістка Протопопівського аматорського колективу «Криниченька» Раїса Афанасієва з піснею «Молитва за українську сім’ю» (88 вподобайок) та школярка Дарина Руденко з Косівки з піснею «Кукушка» (85 вподобайок). 

Заохочувальні призи також отримає ще 7 учасників. - Ми невипадково їх обрали, адже прагнемо відзначити кращих виконавців на кожній сільській територій, - продовжує Дарія. – Тож за кращі номери будуть також нагороджені наступні учасники: Єгор Шпак з Недогарок, Тетяна Ковальова з Березівки, Дмитро Тищенко з Войнівки, Ілля Терещенко з Лікарівки, Діана Погребна з Приютівки, Яніна Гончарова з Андріївки та вокальний дует з Новоселівки.

Конкурс в цілому допоміг перевірити наші знання історії та дізнатися більше цікавих фактів про наше минуле, і розширив уявлення про сучасне суспільство. Участь у ньому загалом взяв 31 конкурсант. Долучалися до заходу практично всі території, і заявки подавали як дорослі, так і діти.  

Нагадаю, що для участі у конкурсі необхідно було опублікувати патріотичну пісню, читання літературного твору, написати прозове есе, змонтувати відеоролик, чи запис художнього номеру на відповідну тематику та виставити його у соціальній мережі Facebook у загальнодоступній групі Центру під хештегом #ДеньГідності.