Виконавчий комітет розглянув ряд поточних питань

  • 858

На черговому засіданні виконавчого комітету Приютівської селищної ради, що відбулося 26 листопада, першочергово було розглянуто заяви від мешканців, які потребують допомоги на лікування та особам, що є учасниками бойових дій. За результатами розгляду п’яти заявникам надали допомоги на загальну суму 9,50 тис. грн.

Наступним питанням члени виконкому створили організаційний комітет та затвердили план культурно-мистецьких заходів до Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят. За умови позитивної епідеміологічної ситуації в країні, зокрема Кіровоградській області, у грудні-січні на території громади відбудуться гуляння із залученням аматорських колективів. Паралельно проводитимуться святкові програми та конкурси із солодкими подарунками і призами біля ялинки в смт Приютівка. Особлива увага приділятиметься організації роботи з дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, батьки яких загинули, постраждали або безпосередньо беруть участь в операції об’єднаних сил та забезпечення її проведення.

У ході засідання також розглянуто питання, що були подані на розгляд Службою у справах дітей стосовно надання статусу дітей-сиріт трьом малолітнім дітям, що перебувають із серпня 2020 року на вихованні у дитячому будинку змішаного типу для дітей дошкільного та шкільного віку «Перлинка». Наступним питанням, у зв’язку з влаштуванням дітей за заявою батька до Благодійного центру соціальної допомоги та реабілітації з тристулковими групами для дітей – стало визнання рішення виконавчого комітету від 10.11.2021 року №254, як таке, що втратило чинність.

Враховуючи розрахунки середньомісячного сукупного доходу отримувачів соціальних послуг, з метою надання соціальних послуг особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, виконавчий комітет погодив надання соціальних послуг «Натуральна допомога» та «Транспортна послуга» за рахунок бюджетних коштів двом жителькам села Войнівка.

Серед інших питань порядку денного: поділ об’єкта нерухомого майна по вул. Верхня у селі Войнівка та присвоєння їм адреси; взяття на квартирний облік дитини, позбавленої батьківського піклування.