Клубних працівників громади зібрали на семінар

  • 471

Фото без опису

Сьогодні відбувся семінар практикум працівників клубних закладів Приютівської громади, в якому взяли участь завідувачі, художні керівники сільських будинків культури, методисти. За програмою на семінарі говорили про якісну організацію роботи сучасного сільського клубу в умовах сьогодення, а також презентували інструменти для створення в ньому гарного інформаційного середовища.

Спікер заходу директор Центру культури та дозвілля Дарія Ратушняк привітала усіх присутніх, та розпочала семінар у актовій залі терцентру. Також відкрила захід - Олена Прокопова, начальник сектору культури та культурної спадщини громади.

Спілкуючись з його учасниками, директор КУ «ЦКД» Дарія Ратушняк зазначила, що працювати в умовах карантину не просто, працівники культури намагаються вишукувати та урізноманітнювати нові форми і методи роботи і втілювати їх в життя. Потім дала загальну оцінку діяльності клубних закладів, акцентувала увагу на важливості спільної роботи та через завідувачів клубів передала подарунки учасникам онлайн конкурсу до Дня Гідносіті і Свободи.

Про організацію роботи сучасного сільського клубу в умовах сьогодення розповіла також методист КУ «Центру культури і дозвілля» - Валентина Портна. До того ж, поінформувала присутніх про розвиток зеленого туризму у громаді. Далі про інструменти створення якісного інформаційного середовища та взаємодію центрів місцевої активності розповіла методист Центру - Наталія Луценко.

Представники клубної галузі також говорили про презентацію своїх закладів, як дієву форму роботи сучасного закладу культури. Обговорили і проблемні питання - покращення матеріально-технічної бази СБК та соціальне забезпечення працівників.

У цілому ж, семінар пройшов у діловій і конструктивній атмосфері.