У Приютівській громаді активно реалізовують проєкти-переможці Конкурсу ініціатив жителів

  • 618

У Лікарівському старостинському окрузі придбали комплект музичного обладнання для проведення культурно-масових заходів. Він складається з акустичної системи «ALTO», мікшера «АLESIS» та двох радіомікрофонів «SUPERLUX». Вартість проєкту – 30,5 тис. грн.

«Для проведення масових заходів, фестивалів чи свят, не було відповідного музичного обладнання ні в Лікарівському ЗЗСО I-III ст., ні для жителів села, а також для проведення дискотек для жителів округу. Так, як освіта та культура тісно співпрацюють, то музичне обладнання будемо використовувати спільно», − розповіла керівник проекту Ольга Косоріз.

Своєї черги чекають ще декілька проєктів, зокрема це: встановлення сучасного вказівного знаку при в’їзді до села Войнівка; облаштування стадіону в селі Андріївка, облаштування паркової зони по вул. Культури в селі Косівка; створення зеленої паркової території біля школи для відпочинку дітей і жителів у селі Войнівка. Всі вони також стали переможцями Конкурсу ініціатив та будуть реалізовані найближчим часом.