Служба у справах дітей Приютівської селищної ради виявила нецільове використання батьками коштів допомоги при народженні дитини

  • 994

Фото без опису

2 грудня начальником служби у справах дітей Приютівської селищної ради Ярослав Коряковцев спільно з завідувачем сектору культури, туризму та культурної спадщини Приютівської селищної ради Оленою Прокоповою та поліцейським офіцером громади Віталієм Нікуліним на території смт Приютівка та с. Протопопівка провели профілактичний рейд, під час якого відвідали сім’ї, які потрапили у складні життєві обставини та провели вибіркову перевірку цільового використання коштів державної соціальної допомоги при народженні дитини.

З батьками проведені профілактичні бесіди з приводу належного виконання батьками своїх батьківських обов’язків, створення належних умов для проживання та виховання дітей в родинах та попередження насильства в сім’ї.

За результатами перевірки виявлено нецільове використання батьками коштів допомоги при народженні та винесене офіційне попередження матері в зв’язку з неналежним виконанням нею батьківських обов’язків відносно дітей.