У переддень Міжнародного дня волонтера представники громади взяли участь в телемості із громадою Щастинського району Луганщини

  • 590

Фото без опису

2 грудня в Олександрійській районній державній адміністрації відбувся телеміст «Я, волонтер, і це звучить гордо!», присвячена Міжнародному дню волонтера. Телеміст відбувся між Олександрійською районною державною адміністрацією та Щастинською районною державною адміністрацією Луганської області.

Від Олександрійської районної громади до роботи телемосту долучились заступник голови районної державної адміністрації Валерій Больбот, заступник голови районної ради Валентина Мележик, а також заступник Приютівського селищного голови Тетяна Панета, начальник відділу освіти Світлана Михайленко, волонтери та учні шкіл району, зокрема Войнівського ЗЗСО I-III ст.

Під час заходу представники районних громад обмінялись думками щодо сучасного стану волонтерського руху, поділились досвідом діяльності, напрямками роботи волонтерів, специфікою волонтерського руху на Кіровоградщині та на Луганщині.

По завершенню представникам волонтерського руху Олександрійського району вручено нагороди. За громадську мужність, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, зміцнення обороноздатності та безпеки Української держави та з нагоди Дня Збройних Сил України Почесною Грамотою Олександрійської районної державної адміністрації та Олександрійської районної ради з врученням нагрудного знака до неї нагороджено заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Приютівської селищної ради Володимира Конюшенка.