Триває оздоровча кампанія для дітей пільгових категорій з Приютівської громади

  • 1055

Фото без опису

Приютівська селищна рада згідно із планом розподілу путівок обласної державної адміністрації отримала 2 путівки для оздоровлення пільгової категорії дітей в державному підприємстві України «Міжнародний дитячий центр Артек», якими мали змогу скористатися дитина з числа дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дитина з багатодітної родини, які проживають на території нашої громади.

Відділ соціального захисту соціального захисту Приютівської селищної ради продовжує прийом заяв на оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки (віком від 7 до 17 років включно), в державних підприємствах України «Український дитячий центр «Молода гвардія» та  «Міжнародний дитячий центр «Артек», дитячий  табір відпочинку, оздоровлення та патріотичного виховання дітей та молоді в Карпатах «Соколята», табір відпочинку «Артек-Прикарпаття. Трускавець»  які функціонують протягом року. Ці підприємства є дитячими закладами оздоровлення, в яких діти беруть участь у виховних, патріотичних, оздоровчих, розважально-ігрових програмах, спортивних змаганнях, всеукраїнських фестивалях, набувають досвіду громадської діяльності та спілкування з однолітками з різних адміністративно-територіальних одиниць України.

З метою створення банку даних дітей пільгових категорій та які бажають оздоровитися у 2022 році запрошуємо батьків або осіб, що їх замінюють для написання заяв до відділу соціального захисту за адресою: смт. Приютівка, вул. Центральна 1, каб. № 5.