У Недогарках малечу навчали готувати тісто і випікати хліб

  • 864

Фото без опису

У пекарні «Сімфо» організували майстер-клас для малечі, під час якого досвідчені пекарі навчали їх секретам приготування тіста, розказували про особливі інгредієнти, завдяки яким випічка стає смачнішою, і показали, як гарно сформувати такі вироби. Кожна дитина змогла розкрити свої творчі здібності, а також змалечку спробувати себе в одній із поважних професій – хлібопекаря.

Нагадаємо, пекарня у Недогарках запрацювала у вересні минулого року. Тут використовують тільки найкраще борошно – марки Zernari, для отримання її використовують швейцарське обладнання та відбирають зерно найвищих класів по всій Україні. Ринок збуту недогарської хлібо-булочної продукції – села у північно-східному секторі від Олександрії: Дівоче Поле, Ульянівка, Куколівка, Добронадіївка, Червона Кам'янка, Приютівка, Бутівське… Закуповують місцеву продукцію і тамтешні школи, магазини, доїжджає недогарський хліб і до міста.