Учні закладів середньої освіти Приютівської громади захищали науково-дослідницькі роботи МАН

  • 774

Фото без опису

Вчора, 15 грудня, у формі постерного захисту відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України у 2021/2022 навчальному році. Конкурс проходив дистанційно в режимі реального часу за допомогою сервісу Google Meet.

Роботи представили 19 учнів від чотирьох закладів загальної середньої освіти Приютівської селищної ради, які презентували 21 науково-дослідницьку роботу. За тематикою роботи учасників І етапу конкурсу-захисту розподілилися по таких секціях: «Зарубіжна література», «Українська література», «Українська мова»,  «Фольклористика», «Мистецтвознавство», «Теоретична фізика», «Експериментальна фізика», «Математика», «Інформаційні системи, бази даних та системи штучного інтелекту», «Гідрологія», «Екологія», «Валеологія», «Соціологія» та «Історичне краєзнавство».

Журі відзначили, що серед юних науковців є творчі, винахідливі та неординарні особистості, а представлені роботи були оригінальними, актуальними, цікавими, авторськими.

Попереду – ІІ етап конкурсу. Хочеться побажати юним дослідникам та науковим керівникам успішного захисту в обласному конкурсі, здоров’я та натхнення!