У Приютівській громаді працюють над розширенням вуличного освітлення

  • 974

З метою забезпечення комфортних умов проживання для жителів громади, крім переведення безоблікових мереж вуличного освітлення в статус облікових, комунальним підприємством «Водолій» Приютівської селищної ради проводиться регулярне удосконалення та розширення таких мереж.

Відтак, упродовж останнього тижня комунальниками було встановлено 60 нових світлодіодних ліхтарів − у селі Косівка по вулиці Культури, де нещодавно провели нову лінію; у селі Протопопівка вулицями Кононова, Клубною та провулками Шевченка, Набережним; у селі Войнівка вулицями Центральною, Верхньою, Садовою та Кошового. В деяких населених пунктах роботи продовжуються й сьогодні.

Наступним населеним пунктом, де встановлять нові ліхтарі, стане село Андріївка. На ділянках вулиць Набережна, Центральна, Молодіжна, Гагаріна та Чкалова розмістять 20 освітлювальних приладів. У подальших планах − проведення аналогічних робіт у Недогарському старостинському окрузі.

Відзначимо, що на вулицях громади встановлюються виключно нові LED-ліхтарі. Їх закупівлю проведено безпосередньо у вітчизняного виробника, яким надається відповідна гарантія на обладнання. Ці ліхтарі в рази споживають менше електроенергії та мають значний термін експлуатації порівняно з іншими аналогами.