Відзначено переможців конкурсу «Новорічний калейдоскоп»

  • 988

Фото без опису

З 16 по 23 грудня у Приютівській громаді тривав конкурс-огляд «Новорічний калейдоскоп». А 24 грудня були підбиті його підсумки. Так, конкурс має за мету активізувати роботу й стимулювати установи громади до організації святкового оформлення фотозон до зустрічі Нового 2022-го року та Різдва Христового.

У ньому загалом взяло участь 13 організацій та установ. Зокрема: КУ «Центр культури і дозвілля» Приютівської селищної ради; КУ «ЦНСП Приютівської селищної ради»; Недогарський СБК; Центральна бібліотека смт. Приютівки; Бібліотека села Андріївки; Костянтинівський СБК та бібліотека; Мистецька школа Приютівської громади; Березівський СБК; Косівський СБК; Бібліотека села Лікарівка; Відділ освіти, молоді та спорту і КУ «ЦОКЗУ» Приютівської селищної ради; Войнівський ЗЗСО; та  Бібліотека села Новоселівка.

Відзначено також і чотири фотозони в номінаціях. У тому числі фотозона КУ «Центру культури і дозвілля» в номінації «Новорічне тигрення», Відділ освіти, молоді та спорту і КУ «ЦОКЗУ» в номінації «Креатив і стиль», КУ «ЦНСП Приютівської селищної ради» у номінації «Найяскравіші вогні Нового року» та Мистецька школа у номінації «Нью стайл».

На спеціальному засіданні всі фотозони були визначені журі конкурсу, як кращі. Потім усіх учасників нагородили дипломами та спеціальними солодкими подарунками. А сьогодні всі фотозони відвідали заступник Приютівського селищного голови Тетяна Панета та секретар Приютівської селищної ради Вікторія Лисенко. Вони урочисто нагородили всіх учасників, та привітали з Новим роком і подякували всім за активну участь.