Новий сміттєвоз поповнить парк комунальної техніки громади

  • 466

Фото без опису

Новий сміттєвоз бокового завантаження на базі шасі МАЗ 4371 обслуговуватиме населені пункти Приютівської територіальної громади. Техніку передадуть КП «Водолій» Приютівської селищної ради, де її використовуватимуть для вивезення твердих побутових відходів.

Загальна вартість транспорту складає 1,77 млн. грн. Його замовлено за рахунок співфінансування: 712,6 тис. грн. компенсує субвенція з державного бюджету на розвиток комунальної інфраструктури, а решта коштів виплачуватиметься з місцевого бюджету відповідно до укладених договорів фінансового лізингу. Відзначимо, що 531 тис. грн. перераховано банківській установі для сплати авансового внеску виробнику.

Сучасна спецтехніка призначена для механізованого збору, ущільнення, транспортування та механізованого розвантаження твердих побутових відходів. Загалом потужність автомобіля розрахована на 12 кубічних метрів пресованого сміття.

Придбання нового сміттєвозу − це великий «плюс» для працівників комунального підприємства, які зможуть ефективно працювати в належних умовах та забезпечувати населення якісними послугами.