Відбулась чергова сесія Приютівської селищної ради

  • 860

Фото без опису

14 січня депутатський корпус зібрався на чергову дев’ятнадцяту сесію Приютівської селищної ради. Усього було розглянуто 33 проєктів рішень.

З метою забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, у Приютівській територіальній громаді діятиме власний Інклюзивно-ресурсний центр. Відповідний проєкт рішення одноголосно підтримали всі депутати й затвердили статут та штатний розпис новоствореної комунальної установи.

Керуючись наказом Мінстерства освіти і науки України, затверджено структури та штатні розписи шести закладів дошкільної та дев’яти закладів загальної середньої освіти. Рішення від 25 червня 2021 року №275 та №276 визнали такими, що втратили чинність.

Заслухавши інформацію головного спеціаліста сектору з питань земельних відносин, депутати погодили проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки для ведення садівництва загальною площею 4,0000 га, вид угідь – багаторічні насадження. Відзначимо, що це вже другий аукціон, що проводитиметься у електронній формі.

Також ухвалено ряд питань, які зокрема стосувалися надання безоплатно у власність земельних ділянок, затвердження технічних документацій із землеустрою, надання дозволів на розробку проєктів землеустрою, розірвання (припинення) дії договорів оренди земельних ділянок тощо.