Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

  • 853

Фото без опису

31 січня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Приютівської селищної ради, яке провів селищний голова Андрій Коломійцев.

З метою захисту прав та інтересів малолітньої дитини, що перебуває під опікою в родині дідуся ? виконком підтвердив статус дитини як такої, що позбавлена батьківського піклування.

Наступним питанням було розглянуто подані документи від громадянки, яка звернулась до органу опіки та піклування з проханням надати дозвіл на укладення договору дарування належного їй на праві власності житлового будинку з надвірними будівлями та земельною ділянкою. Керуючись Законами України, враховуючи протокол засідання комісії з питань захисту прав дитини, заявниці було надано відповідний дозвіл.

На засіданні було затверджено висновок органу опіки, в якому йдеться про можливість громадянина виконувати обов’язки опікуна/піклувальника над його братом у разі визнання останнього особою з обмеженою цивільною дієздатністю. Даний висновок необхідний для розгляду Олександрійським міськрайонним судом заяви для встановлення опіки.