У Центрі надання соціальних послуг провели виробничу нараду з робітниками відділення соціальної допомоги вдома

  • 479

Фото без опису

Сьогодні, 2 лютого, в КУ «Центр надання соціальних послуг» Приютівської селищної ради провели виробничу нараду з соціальними робітниками відділення соціальної допомоги вдома.

На нараді розглядалися питання щодо повідомлень про збільшення на території району випадків шахрайства та методів їх уникнення серед найуразливіших категорій населення Приютівської та Пантаївської територіальних громад; про роботу щодо забезпечення отримувачів соціальних послуг твердим паливом; про проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед громадян похилого віку, осіб з інвалідністю та осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах, щодо щеплення від COVID-19.

Далі відбулося інструктивне заняття із працівниками КУ «Центр надання соціальних послуг» Приютівської селищної ради за участі представників Олександрійського РУ ГУ ДСНС України в Кіровоградській області. Інструктаж стосувався дотримання правил пожежної безпеки при користуванні пічним опаленням.

«Небезпека пічного опалення обумовлюється тим, що кожна піч — це вогнедіюче джерело. Частіше за усе пожежі відбуваються з причини перегрівання печей, появи у цегляній кладці тріщин, а також в результаті застосування для розтоплювання печей горючих і легкозаймистих рідин, випаданні з топки або зольника вуглин», — зазначив головний спеціаліст з цивільного захисту Володимир Дудка.

Навчання провели з метою доведення правил пожежної безпеки до осіб похилого віку та осіб з інвалідністю, які отримують послуги КУ «ЦНСП» у відділенні соціальної допомоги вдома.