Наступного тижня мобільні медичні бригади вакцинуватимуть проти COVID-19 в Андріївці, Недогарках та Лікарівці

  • 798

Фото без опису

По всій Приютівській територіальній громаді двома дозами вакцини від COVID-19 щеплено 2 554 людини, що становить менше 27%. Хоча б однією дозою щеплено трошки більше ніж 31%. Тобто близько 6 500 людей ще чекають на отримання першої дози вакцини.

Звертаємо увагу, що наразі щепитися дуже просто! Адже в більшості населених пунктів створено умови для зручної та швидкої вакцинації. Окрім амбулаторій загальної практики – сімейної медицини, де вакцинують без попередньої реєстрації, організовані групи щеплюють мобільні бригади у визначений день та час.

З наступного тижня, мобільні медичні бригади на замовлення старостинських округів планують виїздити до сіл Андріївка (понеділок, 7 лютого з 09:00 год.), Недогарки (вівторок, 8 лютого з 11:00 год.) та Лікарівка (день та час уточнюється). Наразі формуються списки бажаючих.

?Зареєструватися на вакцинацію можна у старостаті або фельдшерсько-акушерському пункті.

Нагадаємо, що 80% померлих за весь час пандемії – це люди віком від 60 років. Допоможіть своїм рідним та близьким записатися на щеплення. Розкажіть їм, чому важливо вакцинуватися проти COVID-19. Адже вакцинація – це єдиний ефективний спосіб захистити їх від коронавірусної хвороби!