ТОВ «Колос» допоміг закупити сценічні костюми для танцювального колективу

  • 946

Фото без опису

Молодь на селі активно долучається до культурного життя громади. Так, гарним прикладом є косівчани. Адже нещодавно разом з працівниками Косівського сільського будинку культури допомогли частково обновити гардероб аматорського танцювального колективу «Фурор». Його учасники дуже люблять свій будинок культури, часто його відвідують, приймають активну участь у всіх заходах.

Для прикладу, нещодавно вони гарно прощедрували і зібрали трішки коштів, за які придбали 8 сценічних костюмів для танцювального колективу. Представники будинку культури вдячні всім, хто їх підтримав. Особливу подяку висловлюють ТОВ «Колос».

Це не перше і не останнє оновлення костюмів, – говорить Сергій Горіславець. А ще додає, що  дуже завдячує у цьому своїй щирій помічниці – художньому керівнику Альоні Вакуленко, яка заздалегідь потурбувалася про їх придбання.

Зазначимо, що й КУ «Центр культури і дозвілля» Приютівської селищної ради осторонь цього не стоїть, адже наприкінці 2021 року за кошти громади придбали місцевому будинку культури 18 концертних спідниць.