Двом жителькам Приютівської громади вручили заслужені нагороди – звання «Мати – героїня»

  • 689

Фото без опису

Сьогодні, 15 лютого, голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна вручила жителькам Приютівської територіальної громади заслужені нагороди.

Згідно з Указом Президента України від 14 грудня, звання «Мати − героїня» отримали Інна Полякова та Оксана Бабій, які виховують по 6 дітей. Окрім відмінних материнських здібностей, жінки також приймають активну участь в житті громади, зокрема Оксана Григорівна працює в Центральній бібліотеці, а Інна Олександрівна є державним службовцем – спеціалістом відділу соціального захисту Приютівської селищної ради. Відзначимо, що жительки Приютівки єдині з Олександрійського району, яких сьогодні удостоїли найвищих нагород за материнство.

«Переконана, що найбільша радість у житті для кожної жінки – бути мамою. Це відчуття, які той, хто ніколи не тримав в руках немовля, не зможе зрозуміти. А ви – мами, які неодноразово до себе прикладали маленькі щастя. Але мало виносити дитину під серцем, народити, необхідно кожній дитині дати путівку в життя, виховати їх справжніми людьми, справжніми українцями. Я хочу побажати вам, щоб ваші діти завжди були здоровими, щасливими. Адже від їхнього щастя залежить наше життя. Бажаю вам щастя та успіху і нехай вас і ваших дітей береже Бог!» – звернулася до нагороджених Марія Чорна.

Одразу після вручення відзнак, привітала жінок заступник селищного голови Тетяна Панета.