Андрій Коломійцев підписав меморандум про співпрацю та партнерство в рамках проєкту «Вихователь безпеки»

  • 900

Фото без опису

Для створення безпечного освітнього середовища у Приютівській територіальній громаді Меморандум про співпрацю та партнерство вчора, 16 лютого, підписав селищний голова Андрій Коломійцев з керівниками Головного управління Національної поліції України, Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Управління ювенальної превенції НПУ та управління превентивної діяльності ГУНП в Кіровоградській області.

Під час робочої зустрічі присутні обговорили основні принципи проєкту, аспекти та етапи його впровадження. Керівник обласної поліції Роман Козьяков наголосив, що впровадження на Кіровоградщині пілотного проєкту «Вихователь безпеки» сприятиме поглибленню співпраці з громадами, спрямованої на захист прав дітей та проведення правовиховної і профілактичної роботи з підростаючим поколінням.

Пілотний проєкт впроваджується з ініціативи Національної поліції та МВС України за сприяння Міністерства освіти та науки, Міністерства розвитку громад та територій, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Його мета – створення безпечного освітнього середовища, налагодження комунікації правоохоронців, рятувальників та освітян з органами місцевого самоврядування, учнівською та батьківською громадою.