Поширення дезінформації тягне за собою відповідальність згідно з законом

  • 523

 

Триває запекла інформаційна війна. Ми повинні протидіяти ворогу на всіх фронтах. Поки наші воїни, правоохоронці і тероборона стоять стіною проти варварів, кожен з нас може допомогти у захисті України.

Звертаємося до всіх мешканців Приютівської територіальної громади: не поширюйте жодної неперевіреної інформації, у якій ви не впевнені і якщо немає конкретного прізвища і контактів того, хто це повідомляє. Правдиві відомості надають лише офіційні українські та місцеві джерела.

Звертаємось до адміністраторів спільнот, пабліків та груп у соцмережах ? видаляйте сумнівну інформацію, якою діляться учасники. Фейки можуть бути схожі на правду. Перепощуйте лише дописи з офіційних каналів. За копіювання текстів без джерела відправляйте в бан.

Поліцейські офіцери громади наголошують, що поширення дезінформації тягне за собою відповідальність згідно з законом. Посилання на офіційні комунікаційні канали Приютівської селищної ради: http://pryiutivka-community.gov.ua; t.me/s/pryiutivka_gromada; facebook.com/pryiutivka.