Волонтерські штаби у всіх старостинських округах громади почали діяти від початку повномасштабного вторгнення

  • 915

 

 

За два тижні після повномасштабного вторгнення Росії на територію України, мешканці громади ще більше згуртувалися та допомагають переселенцям, місцевому добровольчому формуванню. У свою чергу, Приютівська селищна рада тісно співпрацює з Координаційним центром м. Олександрія, який зокрема підтримує територіальну оборону та військові формування.

Задіяні усі комунальні установи, підприємства, заклади освіти та культури. Для прикладу, Центр надання адміністративних послуг перетворився на центр підтримки військових та вимушених переселенців, де проходить збір найнеобхіднішого, зокрема медикаментів, побутових речей, консервації, овочів та інших продуктів харчування. Паралельно готуються запаси гуманітарної допомоги для вимушених переселенців ? одяг, індивідуальні засоби гігієни, памперси для діток тощо.

Чимало господинь гуртуються та наліплюють десятки кілограм вареників, пиріжків, готують налисники та інші смаколики для наших захисників.

Зібрана допомога відправляється по декілька разів на день, після чого формується наступний вантаж. Будь-яка потреба забезпечується впродовж годин, незалежно чи продукти це, чи маскувальні сітки або щось інше.

Люди, ви неймовірні. Таку країну не здолати нікому. Віримо і підтримуємо наші ЗСУ!