15 березня члени виконавчого комітету зібрались на чергове засідання

  • 545

 

 

15 березня члени виконавчого комітету зібрались на чергове засідання.

Заслухавши інформацію начальника відділу інфраструктури та земельних відносин та розглянувши звернення від Олександрійського професійного аграрного ліцею погоджено кронування аварійно-небезпечних дерев (канадські тополі в кількості 15 штук) по Користівському шосе у Приютівці.

З метою забезпечення доступності соціальних послуг особам/сім’ям, які належать до вразливих груп населення або перебувають у складних життєвих обставинах, в умовах воєнного стану було вирішено надавати КУ «ЦНСП» Приютівської селищної ради послуги екстрено (кризово) на безоплатній основі в обсягах, визначених Державним стандартом соціальної послуги кризового та екстреного втручання.

Враховуючи протокол засідання комісії щодо розгляду заяв членів сімей загиблих та осіб з інвалідністю від 14 березня 2022 року №2, вирішено затвердити рішення комісії про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення за рахунок субвенції з державного бюджету жителю Костянтинівки у сумі 669,95 тис. грн.

З метою вирішення завдань, пов’язаних з запобіганням та ліквідацією надзвичайних ситуацій, було затверджено номенклатуру та обсяги матеріального резерву громади.

Наприкінці засідання затверджено Положення про порядок оплати та надання пільг по оплаті за навчання учнів Мистецької школи Приютівської селищної ради. Разом із тим, погоджено розмір батьківської плати за навчання, а саме: 120 гривень – у класі сольного співу; 110 гривень – в інструментальних класах (гітара); 120 гривень – у класі фортепіано. Пільгові категорії дітей звільнено від плати за навчання на 100 відсотків.

Серед інших питань: про взяття на квартирний облік; встановлення піклування та призначення піклувальником над дітьми-сиротами; приватизація житла; надання статусу дітей, позбавлених батьківського піклування; покладання обов’язків піклувальника над дитиною, позбавленою батьківського піклування.