Попри всі складноші не втрачаємо наснаги та продовжуємо підтримувати своїх земляків і співвітчизників

  • 472

 

Практично скрізь триває плетіння маскувальних сіток. Сьогодні для подальшого розподілення до селищної ради передали чергове маскувальне (камуфляжне) покриття від Косівського та Недогарського старостинського округів.

У Лікарівці останнім часом тривав збір коштів на придбання матраців та термосів. Паралельно збирають продукти та сухпайки.

З Андріївки масово долучаються до волонтерських ініціатив, аби разом допомогти подолати ворога. Одні активісти сіл збирають гуманітарну допомогу чи кошти, інші допомагають облаштуватись переселенцям, або ж готують їсти захисникам. За кілька днів у окрузі наліпили понад 50 кілограм вареників.

Волонтери з Новоселівського старостинського округу готують смачні супи, борщі та каші, свіжі домашні пиріжки. Всі небайдужі жителі зносять їм для цього продукти. Багато чим допомагають фермерські господарства, торговельні мережі «Оптовичок» та «Маркетопт».

У Костянтинівському клубі та бібліотеці було зібрано десятки кілограмів гуманітарної допомоги, сплетено більше п’ятнадцяти маскувальних сіток для добровольчого формування та тероборони. А от у Бутівському всі небайдужі долучилися до випічки пиріжків та рогаликів, які передали нашим захисникам.