Мешканці громади продовжують нести допомогу, як для переселенців, так і для захисників

  • 697

Фото без опису

Понад 325 банок м’ясних консервів для захисників днями виготовили недогарські волонтери. До справи загалом активно долучилися працівники культури, освіти, і всі небайдужі жителі старостату. Поряд із цим, 150 домашніх пиріжків та 200 штук хрустиків приготували активісти із села Березівка. Це разом з іншою допомогою відправлено до Координаційного центру волонтерів міста Олександрії.

Кулінарну ініціативу також підтримали у Бутівському, де ліплять десятки кілограмів вареників та передають їх добровольчому формуванню та територіальній обороні.

Також за ініціативи Ахіма та Габріели Дьобріх для місцевої тероборони та добровольчих формувань постійно передаються партії хлібо-булочних виробів та макаронів. І все це зроблено винятково за кошт ТОВ «Неємія», підприємства, яке працює в Протопопівці.

Косівчани активно зносять у клуб овочі, крупи, консервацію й іншу гуманітарну допомогу. Зібрано понад 300 кілограм овочів, які відправляються на приготування їжі. Лише за останній час з Косівки було відправлено 3 вантажні машини з гуманітарною допомогою.

У свою чергу, в Лікарівці тільки за останні пару днів активістами було виготовлено три маскувальні сітки та зібрано чимало гуманітарної допомоги. Поряд із цим, сільські волонтери продовжують збирати матраци, подушки і ковдри для загальних потреб.

Дякуємо всім, хто долучається до справи та не залишається осторонь!