Ділимося добром з дітьми Лікарівки

  • 277

Фото без опису

Вчора команда Центру культури і дозвілля разом із заступником селищного голови Тетяною Панетою завітала до маленьких жителів села Лікарівка та, до родин які вимушено знайшли свій прихисток в нашій громаді.

Нещодавно в громаді стартував соціальний проект «Ділись добром» метою якого стало культурний розвиток, внутрішнє самовираження, психологічна підтримка та реабілітація, адаптація до умов проживання на новій території. Один з таких заходів пройшов і в Лікарівському старостинському окрузі. Діти стали учасниками розважально-ігрової програми, де з великим задоволенням грали, спілкувалися та дарували один одному позитивні емоції.

Ми й надалі будемо радо відвідувати дітей нашої громади, де всі охочі зможуть дізнатись щось нове, провести гарно своє дозвілля, знайти нових друзів, поділитись своїми знаннями, висловити цікаві думки, пропозиції, і, можливо, здійснити свої мрії. Всі на заході почувалися затишно і комфортно, активно брали участь в іграх та конкурсах.

Ми намагаємося допомогти кожному, щоб усі охочі в нашій громаді, знайшли тут справжніх друзів, цікавих співрозмовників, людей, з якими хочеться зустрітися і поговорити.

Під час заходу Тетяна Григорівна поспілкувалася з родинами вимушених переселенців, ознайомилися з їхніми проблемами та видала їм гуманітарну допомогу. А наприкінці заходу всіх учасників пригостили смаколиками. Такі спільні заходи органів місцевої влади та культури дуже важливі і ефективні, адже їх організація ? це вирішення одночасно кількох проблем.