У Приютівській громаді відзначили Міжнародний день захисту дітей

  • 478

Фото без опису

Традиційно першого червня у світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. Цьогорічний День захисту дітей є чи не найбільш трагічнішим в історії України. Але ми щиро віримо, що вже наступного року українські діти зустрічатимуть свято не в підвалах під обстрілами, а у мирній, щасливій та вільній від окупантів Україні.

В День захисту дітей важливим було актуалізувати права дітей і нагадати про важливість їх дотримання навіть у часи війни. Тож сьогодні для юних мешканців та гостей Приютівської громади провели більше 20-ти різноманітних цікавих та веселих заходів під гаслом «Миру, радості, добра ? рідній Україні».

У розвагах взяли участь всі бажаючі дітлахи, школярі та їх батьки. Зокрема, особлива увага приділялася організації роботи з дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, батьки яких загинули, постраждали або безпосередньо беруть участь в ООС та забезпеченні її проведення, а також дітьми внутрішньо переміщених осіб.

Організатори свята у кожному окрузі громади підготували маленьким відвідувачам насичену розважальну програму: аніматори, костюмовані конкурсні програми, майстер-класи, аквагрім, фотовиставки, спортивні змагання, інтелектуальні квести, музичні руханки тощо.

Також на малечу чекали подарунки і смаколики.