До Приютівської громади завітали представники ЮНІСЕФ

  • 411

Фото без опису

21 червня до Приютівської громади завітали представники ЮНІСЕФ ? одної з небагатьох міжнародних організацій, які допомагають Україні від початку війни.

На меті візиту було знайомство, оцінка та забезпечення потреб найбільш вразливих українців, включно з тими, кому довелося залишити власні домівки. Одне з головних завдань – підтримка роботи служби у справах дітей для того, щоб фахівці могли повною мірою виконувати свої функції як з видачі гуманітарної допомоги, так і з виявлення дітей, які перебувають без супроводу і потребують окремого обсягу допомоги.

Під час зустрічі селищний голова Андрій Коломійцев та його заступник Тетяна Панета розповіли делегації про потреби дітей, які через бойові дії переїхали з інших регіонів. Зокрема, іноземним гостям представили місця, у яких в нашій громаді здійснюється взаємодія із внутрішньо переміщеними особами.

Представники організації висловили свою готовність допомогти і попросили селищну раду надавати їм актуальні списки потреб. Насамперед, зусилля спрямують на підтримку сфери медицини та освіти, зокрема сприятимуть вирішенню питання старту навчального року офлайн.