Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Приютівської селищної ради

  • 573

22 червня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Приютівської селищної ради. У порядку денному назбиралося чимало важливих питань.

? Першочергово члени виконкому підтримали надання матеріальної допомоги пораненому учаснику російсько-української війни на суму 15,0 тис. грн.

? Розглянуто ряд питань, що були подані на розгляд Службою у справах дітей стосовно призначення опікунами над дітьми-сиротами; надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу частини квартири, право користування якою має малолітня дитина; затвердження висновку про доцільність відібрання малолітніх дітей.

? Згідно з клопотанням Донецької обласної благодійної фундації «Шевченко» надано дозвіл на проведення циркової вистави у селищі Приютівка та селі Косівка.

? Взявши до уваги, що у спекотні місяці недостатнє водопостачання у селі Веселе, що пов’язано із використанням води для поливу присадибних ділянок – встановлено режим поливу із комунальної водопровідної мережі КП «Струмок» з 23 червня по 31 серпня. Дозволено використовувати воду для поливу городів з 04:00 до 06:00 та з 21:00 до 23:00.

? Створено організаційний комітет та затверджено план заходів з відзначення 26-ї річниці Конституції України та Дня молоді.