гуртківці Войнівського та Протопопівського будинків культури відвідали Олександрійський відділ Географічного товариства

  • 405

Фото без опису

Під егідою всеукраїнської акції «Літо-2022. Разом до Перемоги» гуртківці Войнівського та Протопопівського будинків культури відвідали Олександрійський відділ Географічного товариства України. Екскурсію для них провів керівник відділу Леонід Балацький.

Це вже черговий похід до товариства, де діти можуть ознайомитися з його роботою, відвідати гарну бібліотеку (що налічує понад 3 тис. екземплярів спеціалізованих книг про географію та історію), «живий куточок», подивитися чудовий сад (де росте 60 саджанців фруктових дерев), ознайомитися з туристичним приладдям, яке потрібно для подорожей та піших мандрівок, і переглянути чудову колекцію велосипедів різних марок, яких у власника близько десяти і кожен має свою цікаву історію.

Також важливо відмітити, що Олександрійський відділ Географічного товариства діє вже понад десять років і налічує 35 членів. Всі ці роки його успішно очолює Леонід Балацький. І він же сам проводить тут гарні і змістовні екскурсії, діти від яких залишаються дуже задоволенні.