У добрій співпраці із волонтерами в чергове передано продукти харчування та технічне оснащення для наших земляків

  • 534

Фото без опису

???? Приютівська громада щоразу намагається використати найліпшу можливість для організації допомоги нашим захисникам. У добрій співпраці із волонтерами в чергове передано продукти харчування та технічне оснащення для наших земляків – односельців, які боронять українську землю від російського агресора.

? Заклади культури, освіти та мешканці громади активно долучаються до плетіння маскувальних сіток, які продовжують десятками метрів надходити військовим.

???? Продуктові набори, які були сформовані з продовольства, що закуплене організацією World Central Kitchen, станом на сьогодні уже отримала значна кількість сімей, хто не отримав може прийти сьогодні, звернувшись до 16:00.

?? Вже завтра у Приютівці пройде благодійний турнір з міні-футболу. Запрошуємо до перегляду усіх шанувальників футболу, які бажають відзначити героїзм і мужність українських воїнів, їх неоціненний внесок у стримані російської агресії. Впродовж ігрового дня турніру буде скринька і кожен з присутніх зможе фінансово доєднатися та допомогти Збройним Cилам України.