У Приютівській громаді провели благодійний турнір з міні-футболу «Разом до перемоги» на підтримку Збройних Сил України

  • 519

Фото без опису

Змагання відбулися сьогодні, 25 червня. Організатором турніру виступила Приютівська селищна рада спільно з ГО «Федерація футболу Олександрійського району» та дитячо-юнацькою спортивною школою «Колос».

На початку турніру до учасників звернувся селищний голова Андрій Коломійцев та голова ГО «ФФОР» Юрій Котов.

«Головна мета заходу – благодійність, адже зібрані кошти спрямують на потреби ЗСУ. Бажаю учасникам отримати позитивний заряд енергії та наснагу до подальшої боротьби за перемогу», – промовив Андрій Олександрович.

Турнір відбувався шляхом жеребкування, команди поділилися на три вікові групи. Матчі групового та фінального етапів тривали по 7-10 хвилин.

За результатами турніру переможцем у молодшій та середній вікових групах стала команда Войнівської ДЮСШ «Колос», у старшій ? команда «Ковчег».

Командам-переможцям вручили кубки та дипломи за зайняте I місце, командам-призерам – кубки та грамоти, гравцям команд – подяки за участь у благодійному турнірі. Призери та гравці отримали в подарунок футбольні м’ячі.

Протягом усього турніру на території стояла скринька, де кожен охочий міг долучитися до благодійного внеску на підтримку Збройних Сил України. За підсумками турніру було зібрано 4 870 гривень.