Спортивно-розважальний захід провели для учнів Цукрозаводської школи

  • 599

Фото без опису

Націю формують не лише здорові звички. Важливо підтримувати та зміцнювати свій емоційний стан аби протистояти негараздам сьогодення. Тож фізична складова має теж велике значення. Загартування, активний спосіб життя, спорт − все це здоров'я та гарний настрій.

З метою популяризації здорового способу життя та в рамках акції «Літо-2022: разом до Перемоги» спортивно-розважально пройшов у Цукрозаводському ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ЗПО Приютівської селищної ради вчорашній день.

«У нас відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Активне літо для українських дітей». Наші педагоги, батьки, діти та молодь з-поміж вимушено переміщених осіб взяли участь у спортивних змаганнях. Складні та не дуже вправи з м'ячем, спортивні та просто веселі ігри поєднали усіх. Всі учасники змагалися в різноманітних цікавих естафетах, що допомагають визначити, якими фізичними якостями краще володіє кожна дитина, адже естафети розвивають швидкість, спритність та витривалість», − заступник директора з виховної роботи Гульнара Лубенець.