Відбулася чергова сесія Приютівської селищної ради

  • 717

Фото без опису

15 липня відбулася 27-ма сесія Приютівської селищної ради. Розпочавши роботу, депутати ухвалили рішення щодо ряду земельних питань.

Наступним кроком було схвалено проєкт договору про співробітництво територіальних громад. Йдеться про організації співпраці Приютівської та Пантаївської селищних рад у сфері надання соціальних послуг громадянам похилого віку, особам з інвалідністю та сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги.

Далі в ході сесії депутати внесли зміни до Програми територіальної оборони на 2022 рік, а саме: викладено в новій редакції Паспорт програми, розділ «Напрями діяльності та заходи».

З метою дотримання законодавства у сфері освіти, ефективного використання матеріальних, кадрових та фінансових ресурсів, враховуючи комплектування закладів загальної середньої освіти затверджено їх попередню мережу в кількості 10 закладів. Враховуючи розрахункову наповнюваність класів учнями, рекомендувати керівникам таких закладів здійснити набір до 10 класу на 2022/2023 навчальний рік не менше 13 учнів на клас.

Окрім того, у відповідність до чинного законодавства приведено й назви закладів загальної середньої освіти. Внесено відповідні зміни та затверджено в новій редакції статути: Цукрозаводського, Протопопівського, Косівського, Войнівського ліцею, а також Лікарівської, Недогарської, Новоселівської, Андріївської та Бутівської гімназій.

Поряд із цим, внесено зміни в рішення Приютівської селищної ради №537 «Про бюджет Приютівської селищної територіальної громади на 2022 рік». Зокрема, збільшено доходи загального фонду бюджету в сумі 696 377,00 грн, збільшити видатки загального фонду бюджету в сумі 1 450 433,00 грн.

Серед інших питань: затвердження проміжного ліквідаційного балансу Войнівського міжшкільного навчально-виробничого комбінату трудового навчання і професійної орієнтації учнів та передачу його майна; внесення змін до рішення сесії «Про встановлення місцевих податків на території Приютівської селищної ради»; внесення змін до чисельності виконавчого комітету Приютівської селищної ради.