У Приютівській громаді продовжує діяти комісія з питань захисту прав дитини

  • 601

18 липня під головуванням заступника селищного голови Тетяни Панети відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. Комісія, що діє при виконавчому комітеті Приютівської селищної ради, працює для результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення інтересів кожної дитини, реалізації її прав та інтересів.

На комісію було винесено питання, які попередньо опрацював начальник служби у справах дітей Ярослав Коряковцев. Розглядалися питання про надання висновку органу опіки та піклування про доцільність поновлення батьківських прав відносно неповнолітніх дітей; розгляд заяви про надання органу опіки та піклування про визначення місця проживання малолітніх дітей разом з батьками; стан виконання батьківських обов’язків громадянкою проживаючої без реєстрації відносно семи малолітніх дітей; доцільність позбавлення батьківських прав у зв’язку з ухилянням від виконання своїх обов’язків щодо виховання дитини та забезпечення здобуття нею повної загальної середньої освіти.

За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.