На благодійній акції в Протопопівці зібрали понад шість тисяч гривень для ЗСУ

  • 829

Цими вихідними у Протопопівці пройшла благочинна акція на підтримку Збройних Сил України під гаслом - «Ми все здолаєм. Ми все зможем. Ми неодмінно переможем!». У ній взяли участь аматори художньої самодіяльності, представники Благодійного фонду «Логос», соціальні працівники та представники місцевої школи і садочка, всі охочі.

Концертна програма була дуже насичена і різнопланова. Перед глядачами виступили активісти «Логосу», колектив «Криниченька», вокалісти з Березівського СБК, та місцеві аматори. Також до слова запросили і поважних гостей - секретаря Приютівської селищної ради – Вікторію Лисенко, яка подякувала всім присутнім за активну громадську позицію та небайдужість у таких нелегкий час. А також відзначила подяками вісім благодійників та волонтерів нашого краю.

Загалом же, під час цієї акції на підтримку військових було зібрано 6462, 50 грн, які передані старості Протопопівського старостату Оксані Клочко, і будуть використані на потреби воїнів-земляків.

Окрім того, додам, що на благодійному заході всіх присутніх частували смачними українськими стравами - варениками, узваром, солодощами та тушкованою картоплею. А для дітей був організований аквагрим та розпис хною.

В цілому ж, такий змістовний і патріотичний захід вдалося організувати спільними зусиллями адміністрації Приютівської селищної ради, Центру культури і дозвілля та Благодійного фонду «Логос», за що ми їм щиро вдячні.