Про обкошування територій

  • 673

Фото без опису

Відповідно до Законів України "Про благоустрій населених пунктів", "Про забезпечення санітарного та епідемічного добробуту", "Про карантин рослин", підприємствам усіх форм власності, установам, організаціям та громадянам необхідно утримувати в належному стані земельні ділянки і території відповідно до вимог санітарних норм.

Враховуючи вищесказане, Приютівська селищна рада просить вживати заходів щодо регулярного знищення бур’янів (у тому числі карантинних), приведення до ладу прилеглих та закріплених територій.      

Особливу увагу в питанні благоустрою, просимо звернути на знищення бур’янів біля узбіч автомобільних та польових доріг. Також прохання долучитися  до виконання заходів щодо боротьби з бур’янами і недопущення їх подальшого розповсюдження усім мешканцям територіальної громади, керівникам сільськогосподарських підприємств, фермерським господарствам, установам, організаціям, закладам освіти, культури, медицини тощо.

Своєчасне знищення бур`янів та догляд за власними, прилеглими, орендованими територіями - запорука здоров`я та краси нашого рідного краю.

Нагадуємо, що за порушення Правил благоустрою передбачена адміністративна відповідальність за ст.152 Кодексу України "Про адміністративні правопорушення".