З нагоди 5-ї річниці Приютівської громади провели ряд благодійних заходів

  • 393

Фото без опису

Традиційно в першу суботу серпня Приютівська ТГ святкує День громади. Щорічно це свято супроводжується урочистостями та різноманітними розважальними заходами. Однак цьогоріч, на жаль, війна всюди внесла свої корективи, тому з нагоди 5-ї річниці громади провели ряд локальних благодійних заходів.

Розпочався день з футбольних змагань та розваг для найменших жителів, а це: аніматори, розпис хною на тілі, батут, попкорн, солодка вата тощо. А вже із 17:00 на сцені стартувала благодійна концертна програма за участі аматорських колективів, мистецької школи та творчих волонтерів з Кропивницького. Паралельно на майданчику провели благодійний аукціон та лотерею на підтримку Збройних Сил України.

Традиційно у громаді нагороджували дипломами найактивніших жителів, втім цьогоріч відзначили людей, які проявили особливі волонтерські ініціативи.

«До ювілею готувалися заздалегідь, ще до початку війни. Було багато планів, як зробити громаду ще кращою, комфортнішою для проживання селян. Та війна змінила пріоритети. Натомість допомагаємо українській армії коштами, закуповуємо військову амуніцію, збираємо та доставляємо гуманітарну допомогу, займаємося забезпеченням внутрішньо переміщених осіб», − звернувся до присутніх Андрій Коломійцев.

У такій атмосфері люди активно долучалися до благодійної справи та залюбки купували вироби. Найближчим часом кошти передадуть на потреби наших захисників ??.