У Приютівській громаді підтримують і розвивають жіноче лідерство

  • 554

Фото без опису

У суботу, 20 серпня, відбувся перший захід в рамках проєкту "Жіноче лідерство: на шляху відновлення України"! Центральна бібліотека смт Приютівка гостинно прийняла жінок мешканок Приютівської громади та жінок з-поміж внутрішньопереміщених осіб, що проживають на території громади, на Адвокаційно-мобілізаційний захід "Жіноче лідерство".

Керівниця проєкту Анна Орловська познайомила учасниць з поняттям адвокації та розповіла про можливості, які дає участь у проєкті. Протягом 7 місяців буде проведено ряд освітніх і дозвіллєвих заходів, учасниці зможуть скористатися послугами коуча і психотерапевта, навчаться писати проєктні заявки й шукати ресурси для втілення своїх ініціатив, найбільш вмотивованим допоможуть розробити бізнес-план та нададуть матеріальну підтримку для відкриття власної справи!

У другій частині заходу учасниці, об’єднавшись у пари, роздавали інформаційні закладки, розповідали жінкам Приютівки про проєкт "Жіноче лідерство: на шляху відновлення України" і запрошували доєднатися до спільноти «Жіночий консиліум» у телеграм (https://cutt.ly/fXU5iqH).

Ви ще не з нами? Тоді доєднуйтеся: Жіночий консиліум. Приютівка

Дізнатись подробиці можете у локальної координаторки за телефоном 099 250 48 78

Проєкт «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України» реалізується Громадською організацією «Олександрійський гендерний інформаційний центр» за фінансової підтримки Великої Британії від Уряду Великої Британії.

@pact Ukraine

@british Embassy Kyiv

@olexgender

@olexgender