На черговому засіданні виконкому надали матеріальну допомогу ще двом пораненим військовослужбовцям

  • 564

Фото без опису

На черговому засіданні виконавчого комітету Приютівської селищної ради, яке відбулося 24 серпня, було прийнято рішення про надання матеріальної допомоги ще двом пораненим військовослужбовцям. Відтак, мешканці сіл Бутівське та Новоселівка, які зазнали поранень в бою з окупантами, отримають по 15 000 гривень на лікування.

Відзначимо, що з початком дії воєнного стану, який було введено 24 лютого 2022 року, у Приютівській територіальній громаді встановлено механізм виплати одноразової матеріальної допомоги членам сімей загиблих (померлих) та пораненим, які брали (беруть) безпосередню участь у бойових діях або забезпечували (забезпечують) здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії.

Станом на 25 серпня 2022 року з місцевого бюджету Приютівської селищної ради за Програмою соціальної підтримки учасників АТО/ООС, членів їх сімей та вшанування пам’яті загиблих на 2022 рік було виплачено понад 150 000 гривень, з них: 120 000 гривень – виплати 8 пораненим на лікування, 30 000 гривень – родині загиблого військового, ще 9 000 гривень – особам, що були учасниками АТО/ООС.