Підписано Меморандум про співпрацю з Центральноукраїнським державним педагогічним університетом ім. Володимира Винниченка

  • 305

Приютівський селищний голова Андрій Коломійцев та ректор Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка (м. Кропивницький) Євген Соболь, висловлюючи намір спільно розвивати й розширювати співробітництво в галузі освіти та сприянні професійному розвитку педагогічних працівників підписали Меморандум про співпрацю.

Меморандум, що підписано, покликаний сприяти у можливості педагогічних працівників Приютівської територіальної громади здійснювати навчання за програмами підвищення кваліфікації в ЦДПУ ім. В. Винниченка. Зокрема, це:

− наукове співробітництво, спільні дослідження та консультаційну діяльність;

− обмін студентами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти для стажування, наукової, культурної та академічної діяльності;

− обмін академічним, науковим та адміністративним персоналом для обміну досвідом, тренінгів, стажувань тощо;

− прийом студентів до бакалаврату;

− співробітництво в інших сферах, що становлять взаємний інтерес.

Сторони зазначили, що підписання Меморандуму сприятиме розробленню й реалізації спільних наукових досліджень, проєктів, освітніх програм та участі у міжнародних наукових заходах і проєктах.