World Central Kitchen тимчасово припиняє доставку продуктових наборів ВПО для мешканців Приютівської ТГ

  • 434

Фото без опису

Міжнародна гуманітарна організація World Central Kitchen тимчасово припиняє доставку продуктових наборів для внутрішньо переміщених осіб, які проживають на базі Приютівської територіальної громади.

Загалом, завдяки співпраці з World Central Kitchen, внутрішньо переміщеним особам, які проживають у нашій громаді упродовж липня-серпня 2022 року було видано 1 800 продуктових наборів. Кожен з таких наборів, вагою понад 12 кг, розрахований на сім’ю ВПО.

Як повідомили в організації, відповідно до стратегії діяльності – у вересні-грудні 2022 року, фонд World Central Kitchen здійснюватиме допомогу у вигляді продуктових пакетів та/або гарячих страв лише на лінії ведення військових дій та на деокупованих територіях України.

Ця поточна оптимізація дозволить нам швидко реагувати на будь-які майбутні невідкладні евакуації, – йдеться у повідомленні організації.

Довідково, World Central Kitchen – міжнародна гуманітарна організація, яка уже 12 років спрямовує свою діяльність на ліквідацію екологічних катастроф. Із початком війни вона підтримує та забезпечує харчуванням українців у різних регіонах держави.

Дякуємо благодійному фонду World Center Kitchen за допомогу та підтримку, адже завдяки їй тисячі вимушених переселенців нашої громади отримали необхідну допомогу, у вигляді продуктових наборів та фруктів.