У Приютівській громаді провели круглий стіл для знайомства з проєктом «Вихователь безпеки» та обговорення безпекових питань.

  • 359

Фото без опису

З 1 вересня питаннями безпеки в найбільших закладах освіти Приютівської громади опікується посадова особа від селищної влади, «Вихователь безпеки» − Андрій Чередніченко. Наразі спеціаліст закріплений за Цукрозаводським, Користівським, Протопопівським та Войнівським ліцеями.

Оскільки діяльність вихователя безпеки пов’язана у тісній співпраці з поліцейськими, рятувальниками, керівниками закладів, органами місцевого самоврядування − за їх участю у відділі освіти, молоді та спорту Приютівської селищної ради провели «круглий стіл» для знайомства з пілотним проєктом та обговорення безпекових питань.

Після обговорення проєкту, учасники робочої зустрічі домовились про партнерство та подальшу взаємодію з метою поліпшення безпекового середовища у закладах освіти для школярів і вчителів.

Батьківське та учнівське врядування зможуть комунікувати зі спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі за телефоном: (093) 493-96-17, Андрій Олександрович.