Евакуйованих громадян перевезли до місця тривалого проживання у Приютівській громаді

  • 329

Фото без опису

Сьогодні, 19 вересня, до Олександpійщини прибув евакуаційний потяг із громадянами, які змушені переїхати подалі від постійних обстрілів. На пероні людей зустріли представники Приютівської селищної ради, волонтери, медики, рятувальники та психологи. Рятувальники встановили польову кухню та пригощали чаєм з бутербродами, а співробітники Укрпошти видавали грошову компенсацію від держави у вигляді готівки.

Далі евакуйованих організовано перевезли до місця тривалого проживання, яке напередодні розгорнули у Приютівській територіальній громаді. Тут зуміли дати їм максимально можливий комфорт. Облаштували спальні місця з подушками, матрацами і ковдрами. Передбачили як індивідуальні набори продуктів, так і гаряче харчування. Обладнали душову кімнату й туалет в приміщенні.

Наразі проводиться робота, спрямована на вирішення проблемних питань, які виникають у евакуйованих громадян, та задоволення виявлених невідкладних потреб. Надається консультативна допомога та супровід під час оформлення документів.