Семінар-практикум для працівників культури Приютівської громади

  • 496

Фото без опису

Нещодавно для працівників культури і завідувачів клубних закладів відбувся семінар-практикум на тему: «Культурний менеджмент у контексті сучасних соціокультурних перетворень». Захід пройшов на базі КУ «Центр культури і дозвілля», у змістовній і цікавій формі «Інтерактиву». Його мета - надання методичної та практичної допомоги з підвищення фахової компетенції клубних працівників.

Під час семінару завідувач сектору культури, туризму та культурної спадщини Олена Прокопова ознайомила присутніх із законом України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського), тоталітарного режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки. А також поділилася основами написання сценаріїв, інноваційними формами соціокультурної діяльності та засобами впровадження їх в роботу закладів культури.

Директор КУ «ЦКД» Дарія Ратушняк познайомила учасників семінару з методикою підготовки та проведення культурно-мистецьких масових заходів, із залученням до заходів ВПО, а також видами та формами організації дозвілля громади з урахуванням потреб родин, які знайшли тут тимчасовий прихисток.

Методист КУ «ЦКД» Валентина Портна презентувала присутнім маршрут «Родзинки рідного краю», та проінформувала про інші діючі маршрути.

Поліцейський офіцер громади Віталій Нікулін розповів про вимоги до проведення культурно масових заходів під час війни, правила поводження при надзвичайних ситуаціях та при сигналі «Повітряна тривога».

Наприкінці заходу усі учасники мали змогу практично долучилися до гри «Як допомогти собі та близьким під час війни», використовуючи в роботі метафоричні асоціативні карти.