Хто такий коуч, чим він займається і чим відрізняється від тренера чи психотерапевта розбиралися учасниці навчального заходу в Новоселівці

  • 411

Хто такий коуч, чим він займається і чим відрізняється від тренера чи психотерапевта розбиралися учасниці навчального заходу в с. Новоселівка.

Запрошена досвідчена коуч, Каріна Булавіна, допомогла місцевим жінкам та жінкам з числа ВПО, що вимушено проживають у нашій громаді, розібрати власні запити на прикладах, та пояснила, як правильно досягти запланованого результату.

Завдання коуча – не нав’язувати свої ідеї і не пропонувати власний варіант виходу з ситуації, що склалася, а створити психологічні умови для того щоб людина змогла зробити це самостійно. Коуч по суті своїй скоріше не наставник, а уважний співрозмовник. Адже він не навчає і порад ніяких не дає.

Якщо ви відчуваєте, що жити як і раніше вже не можете, що прийшов час щось кардинально змінити, але не знаєте, як це зробити – вам до коуча! Відкритий запис на безкоштовні індивідуальні коуч-сесії за тел.: 099 250 48 78.

? Захід проводився у межах проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», що фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією Пакт і ГО ОГІЦ.